Urmărește emisiunea live


Oceanul Pacific. Un tânăr a supraviețuit printr-un miracol 49 de zile, pe o colibă plutitoare - video

Ocean - foto simbol
Ocean - foto simbol

Un adolescent indonezian a supraviețuit aproape două luni, pe o colibă plutitoare, în Oceanul Pacific. 

Aldi Novel Adilang, în vârstă de 19 ani, a supraviețuit, timp de 49 de zile, în timp ce se afla în derivă într-o colibă plutitoare, în Oceanul Pacific, potrivit Fox News. Vântul puternic, în timpul unei furtuni, a rupt ancora și l-a împins spre larg. Ambarcațiunea, cunoscută sub numele de Rompong, nu avea o elice sau un motor.

Aldi a spus că erau zile în plângea, era speriat, crezând că nu va fi mai salvat. Potrivit acestuia, zece nave au trecut pe lângă el, fără să oprească. Adolescentul a reușit să prindă pești. A băut apă din ocean, filtrată în prealabil prin haine pentru a reduce aportul de sare, potrivit telegraph.co.uk. Într-un interviu, a mărturisit că a crezut că va muri și s-a gândit la sinucidere. The Guardian a scris că, în momentele sale cele mai grele, s-a îndreptat spre Biblie.

După 49 de zile în care a plutit în derivă, a fost observat de vasul petrolier „Arpeggio". Membrii echipajului l-au recuperat pe 31 august, din apele de lângă Guam, și apoi l-au lăsat în Japonia. Și salvarea sa a fost o provocare, mai ales din cauza valurilor abundente. Acesta a fost reunit cu familia sa la începutul lunii septembrie.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel