Șoc la Antena 3. Un consilier CNADNR și-a atacat șeful, în direct

Asociația Turistică Transfăgărășan va face plângere la DNA împotriva CNADNR pentru că Transfăgărășanul stă închis opt luni pe an. Mai mult, într-o intervenție telefonică, consilierul juridic al CNANDR și-a acuzat șeful, în direct, la Antena 3, că ar reprezenta interesele unor oameni corupți.

Dumitru Grecu, președintele Asociației Transfăgărășan, susține că perioada în care stă închis unul dintre cele mai importante obiective turistice ale României, de opt luni, este foarte mare, având în vedere recomandările meteorologice. "Turiștilor străini nu le vine să creadă că drumul e închis în mod nejustificat. Probabil că nu se vrea să fie o destinație turistică și care să concureze cu alte zone", a subliniat șeful Asociației Transfăgărășan. El a spus că va depune cel târziu luni o plângere la DNA împotriva conducerii CNADNR și a instituției. 

Momentul cu adevărat șocant, care a uluit toți invitații din platou, a fost după intervenția consilierului juridic al CNADNR, Alin Goga, care a declarat, în direct, în emisiunea "La ordinea zilei" de la Antena 3: "Îmi pare rău că domnul Cătălin Homor (șeful CNADNR) are această atitudine în general, refuză să dialogheze, are alt tip de comportament față de alte persoane și față de alte grupuri de interese, pe care nu vreau să le detaliez". 

"Sunt autiști față de interesele naționale, ei sunt receptivi față de interesele de grup", a mai spus consilierul juridic al CNADNR, referindu-se la șefii CNADNR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel