Șoc în presa din România! Toți jurnaliștii unei publicații au fost REȚINUȚI

Jurnaliștii unei publicații au fost reținuți de autorități.

Un adevărat cutremur în presă a fost declanşat de procurori. Potrivit unor surse judiciare, membrii redacţiei "Atac de Buzău" au fost reţinuţi pentru şantaj, în urma unui flagrant.

Potrivit surselor citate de Agerpres, printre martorii audiaţi s-ar afla cel puţin şase primari din judeţul Buzău, iar unul dintre jurnalişti ar fi fost prins în flagrant în timp de primea 500 de lei.

Sursele citate au precizat că membrii redacţiei au fost audiaţi în noaptea de vineri spre sâmbătă. După audierea tuturor martorilor, ei urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele celor de la publicaţia buzoiană s-au depus câteva zeci de plângeri de la oameni de afaceri şi primari, au arătat sursele.

Printe jurnaliuștii reținuți se află Doru Iuga

Doru Iuga, fost realizator Tv, fostul director al postului de televiziune OTV, în prezent redactor la publicaţia Atac de Buzău a fost și el reţinut, scrie sansanews.ro.

De-a lungul anilor, Doru Iuga a mai fost implicat într-un scandal uriaş. El a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru pedofilie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel