EXCLUSIV  Obiect ”BOMBĂ” pe care Guşă îl are în casă. ”Dacă aveai aşa ceva înainte de 1989, erai chemat peste tot” / video

Cozmin Guşă a acordat un interviu DC News din casa sa de la Cornu. 

Un obiect din camera în care se afla consultantul politic i-a atras atenţia lui Val Vâlcu.

Consultantul politic Cozmin Guşă i-a acordat, recent, un interviu lui Val Vâlcu. Aflat în casa sa de la Cornu, Guşă a vorbit dintr-o încăpere în care, în spatele său, se afla un obiect cunoscut de cei care au prins vremurile de dinainte de 1989 dar complet necunoscut pentru cei tineri, născuţi după anii 2000.

Rugat să le explice şi celor mai tineri despre ce obiect este vorba, Cozmin Guşă a oferit detalii despre magnetofonul său - căci despre acest obiect este vorba - spunând că este "Mercedesul magnetofoanelor".

"Este Mercedesul magnetofoanelor dinainte de 1989. Este marca Revox. Dacă aveai aşa ceva înainte de 1989, erai chemat la toate chefurile pe gratis. Nu trebuia să plăteşti nimic, doar trebuia să te duci cu muzica. Este un magnetofon care merge foarte bine. Este updatat, are boxe Akai de pe vremuri. Iar muzica de pe benzi e Beatles, Miles Davis, Queen şi aşa mai departe. Deci nimic interesant pentru noua generaţie sau poate doar pentru o parte din noua generaţie", a explicat Cozmin Guşă.

VIDEO: 

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel