OBAMAGATE: Cutremur politic fără precedent în SUA. Trump vs. Obama. Documente DECLASIFICATE

Cazul generalului cu trei stele Michael Flynn a aruncat SUA în cel mai mare scandal politic de la Watergate încoace. Iar nu puțini analiști și politicieni republicani consideră ceea ce se petrece în acest moment în America un scandal mai mare decât afacerea Watergate.

Mai exact, generalul Flynn, fost consilier pentru securitate națională al președintelui Donald Trump, a fost acuzat că a facilitat ingerința Rusiei în alegerea președintelui Trump. 

Flynn a fost ținta anchetelor procurorului Mueller a cărui investigație ar fi trebuit să demonstreze faptul că Rusia a intervenit pentru alegerea lui Donald Trump.

FBI i-a înscenat cazul lui Michael Flynn

Flynn a pledat inițial vinovat și a fost de acord să coopereze pentru a i se reduce pedeapsa, dar ulterior, după ce și-a pregătit apărarea, și-a retras declarațiile și a început ofensiva pentru a își demonstra nevinovăția. 

Doar că, acum câteva zile, Departamentul Justiției a detonat bomba. Lui Flynn i s-a înscenat cazul. Iar serviciile americane au publicat o listă cu înalți oficiali ai lui Barack Obama care ar fi fost implicați în discreditarea fostului consilier al lui Trump...

Cireașa de pe tort, Joe Biden, cel care îl va înfrunta pe Trump în alegerile prezidențiale din acest an!

CITEȘTE CONTINUAREA ARTICOLULUI DESPRE OBAMAGATE, CAZUL CARE A CUTRMURAT VIAȚA POLITICĂ DIN SUA ȘI VEZI LISTA CELOR IMPLICAȚI PE DEFENSE ROMANIA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel