Obama, despre adversarul său politic: Suferă de "Romnezie"

Ioan Oltean
Ioan Oltean

Lupta pentru Casa Albă pare a se acutiza pe măsură ce data alegerilor prezidențiale din Statele Unite se apropie. Vineri, președintele american Barack Obama l-a tratat cu o nouă ironie pe adversarul său, Mitt Romney, acuzându-l că suferă de o boală, care în opinia sa, se numește "Romnezie", scrie AFP.

Barack Obama susține că fostul guvernator republican de Massachusetts (nord-est), pe ultima linie dreaptă a prezidenţialelor, apără politici opuse convingerilor anterioare, declarând, vineri: "Domnul conservator vrea să vă gândiţi că glumeşte în legătură cu tot ce a spus anul trecut' ca să-şi asigure sprijinul republicanilor".

În faţa a 9.000 de persoane adunate în campusul universităţii Fairfax (Virginia), președintele în exercițiu, Barack Obama a reamintit: "A spus că este candidatul ideal pentru /mişcarea populistă conservatoare/ Tea Party. Acum, dintr-o dată se întreabă. Îşi uită propriile afirmaţii şi speră că şi voi le veţi uita", a declarat vineri liderul american.

"Trebuie să punem un nume bolii de care suferă. Cred că se cheamă Romenzie!", a adăugat Obama în hohotele de râs ale celor prezenţi. "Vreau să fac în aşa fel încât nimeni să nu se molipsească de ea", a continuat el, prezentând exemplele care constituie în opinia sa simptomele acestei "boli".

Luni seară urmează să aibă loc ultima dezbatere prezidenţială între Barack Obama și Mitt Romney, organizată în Florida, cu două săptămâni înaintea scrutinului de la 6 noiembrie al cărui rezultat se anunţă strâns, după cum indică sondajele de opinie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel