Obama ARATĂ cu DEGETUL: „Voi l-ați votat pe Trump!“

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a făcut mai multe remarci privitoare la cei care l-au votat pe Donald Trump.

Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, a arătat cu degetul spre unii hispanici care au votat pentru președintele Donald Trump, spunând că nu le pasă de remarcile sale „rasiste”.

„Oamenii au fost surprinși de o mulțime de hispanici care au votat pentru Trump, dar, o parte din ei, evanghelici, au fost deranjați de faptul că Trump a spus lucruri rasiste despre mexicani, lucru puțin important decât faptul că el susține opiniile lor despre căsătoria homosexuală sau despre avort", a spus Obama la emisiunea de radio" The Breakfast Club ".

Trump a surprins în cele două alegeri prezidențiale, unde alegătorii hispanici l-au votat în număr mare, ajutându-l la victorii confortabile în state cu populații hispanice semnificative precum Texas și Florida. Concentrarea lui Trump pe problemele muncitorilor și poziția împotriva socialismului a fost atrăgătoare pentru hispanici, deși o majoritate a votat în continuare pentru noul președinte, Joe Biden, conform FoxNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel