Oana Zavoranu, scoasă din grila de la Antena 1

zavoranu
zavoranu

Din câte se pare, Oana Zăvoranu a fost scoasă din grila de programe de la Antena 1 din cauza încălcării contractului de exclusivitate pe care îl avea cu trustul Intact, scrie Click. Oana Zăvoranu ar trebui să plătească și daune în valoare de 500. 000 de euro pentru că  a apărut la un post concurent.

Clauzele stricte ale contractului cu trustul Intact au fost încălcate de Oana Zăvoranu care a dat curs unor invitaţii la emisiuni difuzate de posturi concurente Antenei 1, fără să se gândească la repercusiuni. Totul a culminat cu apariţia pe care Oana a avut-o joi seară, într-o emisiune a postului Acasă TV, scrie Click!.

 Acolo, enervată la culme de insistenţele admiratorului ei, „hărţuitorul de vedete" Marius Baldovin, Oana şi-a pierdut cumpătul şi i-a aruncat acestuia cu farfuria cu struguri în cap. Gestul s-a întors împotriva vedetei, care a alunecat pe boabele răspândite pe podea, oferind telespectatorilor o imagine cu vedere directă la desuuri. După apariţia la acest post tv, şefii trustului Intact s-ar fi sesizat, au dezvăluit surse din Antenă, şi au hotărât să încheie colaborarea cu Zăvoranca, dar şi să-i ceară acesteia daune în valoare de 500.000 de euro.

 Vedeta tv spune, însă, că ea a cerut rezilierea contractului în urmă cu aproape două săptămâni, după ce emisiunea „Acces Direct" nu i-a solicitat punctul de vedere atunci când un invitat a calomniat-o, motiv pentru care a făcut plângere la CNA.

 Oana a căzut, joi seară, în platoul Acasă TV, alunecând pe nişte boabe de strugure, pe care i le aruncase în cap lui Marius Baldovin

 „Câinele de la măcelărie nu pleacă niciodată! Aşa s-a întâmplat şi cu mine. I-am fost fidelă acestui trust şi mi-am respectat contractul cu stricteţe, însă am fost trădată şi am considerat că trebuie să plec, motiv pentru care eu am cerut rezilierea contractului.

 Reprezentanţii Antenei au declarat pentru Click! că, în acest moment, Oana Zăvoranu nu mai are nici un contract cu Intact, dar că au rămas în relaţii amiabile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel