Oana Zăvoranu, o nouă emisiune la Antena 1

Oana Zavoranu nu a stat degeaba în această perioadă. Bruneta a acceptat să participe la noua emisiune a trustului Intact, Dancing with the stars, proiect pentru care va fi "răsplătită" pe măsură.

"Oana va semna cu Antena 1. Reprezentanţii trustului au fost de acord cu toate condiţiile ei, iar din toamnă o vom vedea în competiţia starurilor. I-a fost foarte greu să accepte să facă parte din acest show, deşi în ceea ce priveşte partea financiară va fi plătită cu o sumă colosală. Se pare însă că nu banii au fost motivul pentru care Oana a cerut un răgaz. Ea e o persoană ambiţioasă, nu ar intra într-o competiţie doar de dragul de a intra şi îi era teamă că emisiunea o va bloca din punct de vedere fizic. În cele cinci luni nu va mai avea timp de nimic. Influenţa persoanelor din jur şi negocierile cu Antena 1 au făcut-o să ia o decizie înţeleaptă", a declarat un apropiat al Zavorancei pentru Ring.

Citește și: PEPE răspunde atacurilor Oanei Zăvoranu

Emisiunea va incepe pe 20 septembrie si se va termina prin decembrie. Potrivit unor surse din echipa de productie, antrenamentele vedetelor vor demara zilele acestea.

Pepe este în continuare angajatul Antena 1, chiar dacă a intrat în conflict cu postul Tv, după nunta   cu Raluca Pastramă.

Citește și: Pepe, anunț bombă despre familia sa, după nuntă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel