Oana Zamfir, întrebări zguduitoare după ce a intrat în posesia unor documente

Oana Zamfir este o luptătoare. A dovedit acest lucru nu doar în viața ei personală, ci și în domeniul profesional, cu atât mai mult cu cât acum Antena 3 se află într-un moment de cumpănă.

Realizatoarea emisiunii "Exces de putere" ridică mai multe semne de întrebare în cazul fără precedent de la cel mai urmărit post de televiziune.

"Am acum in maini toate documentele pe care noi, cele cinci televiziuni, prin reprezentantii nostri legali, le-am trimis catre ANAF si Ministerul de Finante si Guvernul Romaniei din 2014 incoace. NE EXPRIMAM DORINTA FERMA DE INCHIRIERE A IMOBILELOR IN CARE FUNCTIONAM. Atragem atentia ca am investit milioane de euro in aceste imobile. Ca avem aparatura de alte milioane de euro. Ca nu avem nicio vina in raport cu statul, avem mii de angajati si ne platim impozitele la zi. Sute de milioane de euro a incasat statul de la societatile noastre.

[citeste si]

N-am cerut nicio favoare, am cerut ceea ce legea ne da dreptul!

N-am cerut sa stam gratis, DIMPOTRIVA am cerut sa ne spuna ANAF cati bani vrea de la noi!
Ultima adresa e trimisa doamnei ministru Dragu! Si atunci de ce suntem evacuati? De ce sunt instiintate companiile de utilitati sa ne taie lumina si apa? De ce sa ne mutam si sa platim chirie unui privat? Statul nu are nevoie de banii nostri?

Mai mult, de ce sa fie nevoit sa scoata din buzunarul tuturor contribuabililor cateva milioane de euro ca sa ne dea inapoi ce am investit in aceste cladiri?

De ce sa puna in pericol activitatea unor societati care platesc atatia angajati si colaboratori care aduc atatia bani la bugetul de stat? De ce cand altora li se acorda ajutoare de stat pentru ca au infiintat 200 de locuri de munca, precum in cazul piscinei din Balotesti?

ACESTEA SUNT INTREBARI LOGICE!

Ele sunt PROBE ca in cazul acesta nu e vorba de nicio ratiune economica sau legala, ci de INCHIDEREA UNOR TELEVIZIUNI!

De ce nu va mutati, nu stiati ca trebuie sa mutati?, intreaba niste cetateni pe aici si prin alte parti?

1. Pentru ca la 20 de adrese nu ne-au raspuns ca trebuie sa ne mutam.

2. Pentru ca instantele spun ca avem drept sa ramanem si sa inchiriem.

3. Pentru ca mutarea nu e un flecustet.

4. Pentru ca avem de recuperat investitii de milioane de euro. Ni le da statul roman acum ca sa ne platim mutarea?

5. Pentru ca in lipsa acestei despagubiri ar trebui sa dam oameni afara sau sa taiem salarii, deci mai putine impozite, domnilor, catre statul roman

6. PENTRU CA IN FIBRA NOASTRA, A ASTORA PE CARE VRETI SA-I AMUTITI, EXISTA O GENA SPECIALA CARE NE UNESTE: ACEEA CARE NE FACE SA LUPTAM CU ABUZURILE DE ORICE FEL, IMPOTRIVA ORICUI SI FACEM ASTA DE CAND EXISTA ACEST TRUST INCOMOD. O FACEM PENTRU TOTI CEI CARE TRAIM IN ACEASTA TARA CHIAR DACA AM PLATIT SCUMP DUPA FIECARE LUPTA. AVEM PIELEA PLINA DE CICATRICI, DAR SPIRITUL VIU SI NU NE FRANGETI NICI CU ASTA!", a transmis Oana Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel