Oana Zamfir, gest în premieră la Antena 3 față de un invitat. Ce a făcut când a auzit ce a zis

Scutaru Cristina / 11 ian 2019 / 22:29 Salveaza PDF Comentarii
Antena 3
Antena 3

Oana Zamfir nu a mai suportat să audă declarațiile unui invitat și a făcut un gest surprinzător în direct, la Antena 3.

Jurnalista i-a oferit laptopul ei liberalului Cristian Băcanu cu scopul de a citi înainte de a vorbi, de a se documenta atunci când vine în emisiune.

Motivare CCR

 

Scenele au început în momentul în care s-a ajuns la discuția despre CCR care precizează, cu privire la admiterea conflictului juridic între Guvern şi Preşedinţie, că președintele Klaus Iohannis este obligat "să emită de îndată decretele de constatare a vacantării celor două funcţii de ministru" şi să răspundă motivat legat de numirile noilor miniştrii.

”Preşedintele României urmează să emită de îndată decretele de constatare a vacantării celor două funcţii de ministru şi să răspundă, de îndată, în scris şi motivat, propunerilor înaintate de prim-ministru cu privire la numirile în funcţia de ministru, precizează Curtea Constituţională a României (CCR) în decizia de miercuri prin care a stabilit că există conflict juridic de natură constituţională între Guvern şi preşedintele Klaus Iohannis”, a citit Oana Zamfir dintr-un comunicat de presă al CCR.

”Dumneavoastră nu citiți motivarea”, a replicat Cristian Băcanu.

”Păi din asta citesc!”, a continuat Oana Zamfir.

”Dumneavoastră citiți din dispozitiv!”, a adăugat liberalul.

”Nu citesc din dispozitiv... sunt 39 de pagini cu opiniile concurente cu tot. Luați de la mine laptopul... ca să nu pierdem timpul, în emisiune, încercând să vă conving. Vă doresc documentare plăcută. Dacă veniți în emisiune, respectați-ne publicul și nu veniți nepregătit sau cu intenția de a da informații false”, a spus Oana Zamfir, moment în care i-a înmânat laptopul ei.

”Dumneavoastră vă așteptați ca eu să vin în emisiune știind pe de rost o decizie a CCR”, a zis Cristian Băcanu.

Da, aceste patru rânduri aș vrea să le cunoașteți pe de rost, nu cele 39 de pagini. Ia citiți acolo să vedem dacă am dat eu informații proaste... Ia vedeți acolo în laptop, este dispozitivul sau motivarea CCR? Deschideți documentul și spuneți”, a replicat Oana Zamfir.

”Dați-mi voie să citesc ce vreau eu!”, a zis liberalul.

”Nu, nu, înainte să lămurim dacă am citit din motivarea CCR sau dispozitiv”, a mai zis Oana Zamfir care, evident, citea din motivarea CCR.

VEZI ȘI: Cioloș strigă „PSD, ciuma roșie", dar face gesturi tandre cu Dăncilă - VIDEO viral

 

Badea-Dragnea: La Antena 3 părerile sunt împărțite. Nu suntem unitate militară


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28