Oana Zamfir face praf guvernul Cioloș: Incompetența nu ucide?

Corupția care "ucide" a schimbat un guvern. Incompetența nu. O spune Oana Zamfir într-un editorial scris recent. 

"Corupția ucide! A fost sloganul care a reușit, într-o democrație firavă și bolnavă, să dărâme un guvern. Că a fost bine sau rău, timpul va lămuri. Succesul pare să fi îmbătat însă pentru mult prea multă vreme de atunci încoace conștiințele. Au murit bebeluși, nici astăzi nu există explicații pentru pierderea vieții lor. Au apărut apoi documentele care arată că mult incriminata E-coli nu exista în trupul plăpând. Tăcere! Nicio explicație oficială. Așa cum nicio sancțiune nu a existat pentru ministrul care era la un pas să omoare o mică fabricuță românească și locurile de muncă ale unor oameni nevinovați.

De la acest caz răsunător, care ar fi trebuit să genereze un la fel de puternic "Incompetența ucide!", tot curg probele despre lipsa de pregătire sau chiar despre corupția actualului Cabinet. Efect? Zero!", a scris Oana Zamfir în Jurnalul Național.

"Ca atare nu-mi rămâne decât să bag de seamă că, printre exigențele noastre în legătură cu cei care ne conduc, competența nu se numără.

[citeste si]

Despre asta vor vorbi cel mai bine proximele alegeri. Marian Munteanu afirmă cu seninătate că n-a fost în stare să facă o afacere să meargă în viața sa. Și te întrebi dacă un om care n-a condus nimic, poate conduce o primărie chiar și de comună. Gabriela Firea a condus mai multe entități economice, dar i se reproșează că e gospodină. O face, ce-i drept, o doamnă căreia nu i-aș încredința nici omleta mea de dimineață. Chiar și așa, disprețul față de o femeie care ține o casă de oameni normali, cu copii și treburi domestice, ar putea să-și găsească mulți adepți. Trecutul a dovedit că electoratul apreciază și validează prin vot și hoția și golănia...", a mai notat jurnalista Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel