Oana Zamfir, după intervenția Monicăi Melencu, mama Luizei: Mi-ați spus un lucru cutremurător!

Procurorii s-au deplasat, recent, acasă la mama Luizei pentru prelevarea de ADN pentru noi expertize genetice, însă Monica Melencu a refuzat procedura, după ce s-a consultat cu avocatul. Marți, a lansat o serie de acuzații.

„Au zis că mi se vor recolta alte probe. Când am auzit, m-am revoltat! Eu probe nu dau și nicio semnătură. Au zis că vor face un proces verbal. Cu toate că o oră am stat și ne-am țigănit în acea poartă. (...) Refuz și semnătură și aceste probe", a spus mama Luizei, marți după-amiază, la Antena 3, în cadrul emisiunii „Obiectiv".

„Părerea mea a fost în felul următor: o probă nu strică să implanteze undeva. Să închidem cumva acest caz", a mai spus ea. „Mi-ați spus un lucru cutremurător, respectiv că îi suspectați pe anchetatori că ar vrea să planteze probe", i-a zis Oana Zamfir.

„Atâta timp cât aceste probe mi s-au luat, prelevat. Eu cred că se păstrează în eprubete, undeva la rece. Iar eu nu știu pentru ce vor să-mi ia dânșii. (...) Sunt disperată! Am urlat pe toate posturile! Fiica mea nu este moartă! De ce nu anchetează?! Noi, ca familii, trebuie să spunem despre ce este vorba. Noi suntem disperați, trăim de pe o zi pe alta pentru că nu avem un răspuns", a mai spus Monica Melencu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel