Oana Zamfir, după ce a zis un ministru: ȘOCANT! Pare că nu știe

Oana Zamfir
Oana Zamfir

Oana Zamfir a reacționat, marți după-amiază, după declarațiile făcute de ministrul Muncii, Violeta Alexandru.

„Absolut șocantă această serie de non-răspunsuri a ministrului Muncii. Violeta Alexandru pare că nu știe că, în acest moment, în București, Craiova și Cluj școlile sunt închise, iar părinții sunt în situația de a sta acasă cu copiii. Doamna ministru vorbește doar despre școlile închise în urma unor focare. Spune că aceste decizii se iau în comitetele de urgență, ori nu de acolo pot fi rezolvate situațiile financiare ale acestor părinți. Mai mult decât atât, constatăm că și after-school-urile în această țară sunt orfane. Ale cui or fi?!”, a spus Oana Zamfir marți după-amiază.

Violeta Alexandru a fost întrebată, marți, de un jurnalist: „Ce soluții aveți pentru părinții care, de duminică până astăzi, au aflat că trebuie să-și lase copiii din nou, timp de 14 zile, cu cineva, nu se știe cu cine?”

Iată ce a răspuns: „Așa cum știți, se pune în practică ordonanța de urgență care se referă la toate aceste situații rezultate din anchetele epidemiologice, care identifică în mod clar un focar și care solicită școlii să ia măsuri în sensul închiderii activității la clasă. Și vă spuneam că pun în aplicare, cu celelalte măsuri active, acest cadru legal pe care îl avem în vigoare. Ne pregătim să-l completăm pentru situațiile apărute.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel