Oana Zamfir - Antonescu, dialog spumos. ”Nu a fost o campanie împotriva dumneavoastră la Antena 3. Avem dreptul să fim uimiți”

Oana Zamfir - Crin Antonescu
Oana Zamfir - Crin Antonescu

Oana Zamfir și Crin Antonescu au avut un dialog spumos, în direct, la Antena 3.

Crin Antonescu ar putea rata lista PNL pentru alegerile europarlamentare. Surse politice au declarat că acesta ar fi avut rezultate slabe în cadrul sondajului intern organizat de liberali. Lista nu este definitivată, dar ne amintim că Antonescu l-a criticat în repetate rânduri pe liderul partidului, Ludovic Orban.

Iată dialogul dintre Oana Zamfir și Crin Antonescu:

Crin Antonescu: Eu nu pot să comentez o informație pe surse. Mă refer la sondaj. În ce privește criteriile din potretul-robot pe care l-a făcut domnul Orban unui bun candidat la europarlamentare, cred că e un portret corect și eu cred că mă încadrez. Cu valorile dreptei liberale am ostenit și eu aproape 30 de ani, încercând chiar să le definesc mai clar. În ceea ce privește anti-PSD-ismul, nu vreau să par lipsit de modestie, dar sincer cred că nu am de luat lecții. Puțini oameni din țara asta în viața politică au motive să nu iubească PSD-ul, așa cum am eu, și cred că nu trebuie să explic de ce. Cred că puținii oameni politici au produs daune PSD-ului. N-aș da exemplul faptului că asumându-mi o decizie pe care nu o regret absolut, o decizie corectă, dar grea. În 2014, am făcut singurul pas care putea împiedica PSD-ul să aibă astăzi președinte. Familia politică europeană, pentru cine are scăpări de memorie sau e foarte tânăr, aduc aminte că tot decizia mea ca președinte a fost. Despre acest subiect a fost o campanie frumoasă împotriva mea la Antena 3. 

VEZI ȘI: EXCLUSIV Crin Antonescu, conflict cu președintele PNL. Declarație tranșantă: El m-a invitat

Oana Zamfir: Nu a fost o campanie. Avem dreptul să fim uimiți atunci când plecați din familia europeană pentru familia în care era Traian Băsescu și care a continuat să facă rău României.

Crin Antonescu: Aveți tot dreptul!

Oana Zamfir: Păi atunci nu ziceți că a fost o campanie împotriva dumneavoastră.

Crin Antonescu: Am remarcat doar că nu aveți cum să uitați așa ceva. Am dus partidul în PPE. 

Oana Zamfir: În ceea ce vă privește, memoria mea este intactă, cu mai multe plusuri decât minusuri.

Crin Antonescu: Nu mi se pot da lecții în anti-PSD-ism. Eu sunt cât se poate de anti-PSD-ist. Însă nu sunt idiot, asta e altceva! Anti-PSD-ismul cu sens trebuie să însemne o alternativă și nu trebuie să însemne o ciorovăială permanentă, cum nu trebuie să însemne ocultarea unor lucruri grave care se întâmplă în România și pe care nu le face PSD-ul.

Oana Zamfir: Acesta este Crin Antonescu! 


Crin Antonescu: Nu sunt în poziția de a face ceva împotriva abuzurilor, dar dacă vorbim de dreapta liberală și temeiurile pentru care am intrat în politică la PNL, cred că sunt acelea de a nu tolera nici abuzuri, nici aberații, nici persecuții, nici situația în care unii politicieni nu mai au curajul să vorbească. Eu am intrat în politică liber și am ieșit liber. Voi candida sau nu la europarlamentare, acesta e un detaliu care nu schimbă fondul problemei.

VEZI ȘI: Brandl și Ciuvică, scandal monstru la Antena 3: Halucinați, nu?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel