EXCLUSIV  Crin Antonescu, conflict cu președintele PNL. Declarație tranșantă: El m-a invitat

CRIN ANTONESCU
CRIN ANTONESCU

Liberalul Crin Antonescu a declarat, pentru DC News, că nu are niciun motiv să bănuiască că președintele PNL Ludovic Orban nu l-ar mai dori pe lista de candidați la alegerile europarlamentare. 

"Eu am depus această candidatură la invitația și la insistența, inclusiv publică, a domnului președinte Orban și nu am avut între timp niciun fel de discuții pe aceasta. El m-a invitat și a făcut acest lucru public. Lucrurile nu sunt atât de complicate. Și alți colegi și-au exprimat dorința să candidez. Nu am o natură suspicioasă și nu vreau să discut pe bază de bănuieli și suspiciuni", ne-a explicat Crin Antonescu.

"Nu constitui un pericol" 

Întrebat dacă a simțit vreodată că președintele Orban l-ar putea evalua ca pe un potențial pericol pentru funcția de președinte al partidului, Antonescu a răspuns categoric: "Nu constitui niciun pericol pentru președintele Orban, în sensul în care am afirmat de multe ori că nu există în intenția mea nici acum nici în viitor să mă întorc în conducerea PNL sau în politica internă.”

VEZI ȘI:

Oana Zamfir - Antonescu, dialog spumos. ”Nu a fost o campanie împotriva dumneavoastră la Antena 3. Avem dreptul să fim uimiți”

Recurs compensatoriu. Tudorel Toader, reacţie după crima de la Mediaş


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel