Oana Zamfir: ”Am să-i detest pe cei care îi vânează greșelile de gramatică”. Ciuvică, reacție

Oana Zamfir, Antena 3
Oana Zamfir, Antena 3

Oana Zamfir a spus că va folosi în campania prezidențială „testul Gheorghe Hagi”.

„O idee unitară de dezvoltare, de performanță, asta țipa domnul Hagi, pe care eu îl admir și respect. Și am să-i detest pe toți cei care îi vânează greșelile de gramatică, în loc să-i cultive forța, dar și dorința de a uni și de face bine", a spus Oana Zamfir, după ce a difuzat în cadrul emisiunii „Obiectiv" de la Antena 3, un scurt fragment dintr-o conferință de presă susținută de Gheorghe Hagi, arătând cât de tare lipsește un Hagi în politica românească.

„Aș face zilnic din momentul cu Hagi un test pentru fiecare politician. Dacă nu vorbește așa, nu îmi trebuie", a subliniat Oana Zamfir.

Mugur Ciuvică, prezent în platoul Antena 3, a zis ulterior: „Chestia cu construcția față de dărâmare e foarte actuală acum, când avem un Guvern dărâmat și șase partide care fac tot posibilul să nu construiască un altul, deși, când îl dărâmau, spuneau că venim noi și facem!"

„Vedeți de unde pleca Hagi? De la de ce am ajuns aici?! Ce necesar ar fi un răspuns la această întrebare. E greu momentul. Voi folosi în această campanie testul Gheorghe Hagi", a mai spus Oana Zamfir.

„Convingere, credință și curaj – sunt trei lucruri ale mele. Trebuie să lucrezi cu ele”, preciza Hagi într-o conferință de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel