Oana Stancu, scrisoare de la Alina Gorghiu și Vasile Blaga: Exemplu de unire în ipocrizie

Oana Stancu
Oana Stancu

Jurnalista Oana Stancu Zamfir, realizatoare a emisiunii "Exces de Putere", împreună cu Adrian Ursu, a primit o "scrisorică" de la copreședinții PNL. 

"Un exemplu recent de unire în ipocrizie servită alegătorilor este o scrisoare pe care am primit-o la cutia poștală sub semnătura celor doi copreședinți. În foaia cu pricina, bucureștenilor le este propus un pact pentru București (al câtelea de când dl Blaga organizează campanii pentru Capitală?) întru salvarea Primăriei din criza fără precedent prin care trece, de fapt îngropată fiind deja de Oprescu și PSD, se spune", a scris Oana Stancu Zamfir, pe jurnalul.ro

[citeste si]

Jurnalista continuă: "'Soluții imediate și concrete' pentru ieșirea din această criză sunt așezate sub șase liniuțe modeste, apăsate de continuarea bombastică a unui nimic ambalat în vorbe mari: 'salvarea de la DEZASTRU (cu majuscule) a serviciilor publice RADET, RATB, Poliție Locală'. Cine să nu vrea salvarea de la DEZASTRU?! Sigur că vrem, dar o întrebare modestă (și ea) avem: cine vă împiedică acum? PSD a pierdut majoritatea în Consiliu din iulie 2014, rezultatul fiind numirea viceprimarului de la PNL (dl Pieptea). Ca atare, când a fost arestat Sorin Oprescu, PNL putea să preia Primăria și să o salveze de la DEZASTRU. Numai că nu. Dl Pieptea s-a dat la o parte, PNL s-a dat la o parte și Primăria a fost asumată de dl Ștefănel de la UNPR, care are doi consilieri din care unul a ajuns primar. De ce au decis așa doamna Gorghiu și domnul Blaga? Tocmai ca dezastrul să se accentueze și să aibă mai multe șanse candidatul PNL în alegeri. Minunat pentru bucureșteni, nu? Dragilor, vi se surpă casa, noi putem să vă ajutăm, dar lasă să se surpe peste voi de tot ca să ne apreciați mai mult ajutorul după!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel