Oana Stancu, scrimă: Secretul deconspirat!

Oana Stancu a făcut o dezvăluire cu privire la spotul video pentru promovarea emisiunii "Exces de putere", de la Antena 3.

"Secretul deconspirat!

El poartă numele Maria Boldor și Mălina Călugareanu, cele două campioane la scrimă (la juniori deocamdată), protagonistele principale ale promo-ului! Le mulțumesc lor și domnului antrenor Ducu Petre pentru răbdarea pe care au avut-o cu mine!

Să le țineți pumnii pentru că amândouă vor ajunge nume mari, veți vedea! Maria tocmai s-a clasat a șasea la ultima etapă de Cupa Mondială de la Zagreb de zilele trecute la proba individuală de floretă!", a scris jurnalista pe Facebook.

În plus, contactată de DC News, jurnalista a explicat de ce s-a folosit acest sport de confruntare pentru a prezenta noul sezon al emisiunii: "Ideea promo-ului este a lui Adrian (n.r. - Adrian Ursu), ca de altfel întreaga campanie de promovare, cu cele două tease-uri din ultimele două săptămâni. Adi este omul plin de inspirație când ai nevoie de el. Am făcut "Exces de putere" în acești ani împreună și vom continua tot împreună. Adrian nu este doar invitat în acest format, discut cu el toate subiectele, multe subiecte vin de la el și stabilim împreună strategia pentru emisiune". 

VEZI ȘI: Oana Stancu, Exces de putere, la Antena 3. "Sunt extrem de fericită"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel