Oana Stancu, mesaj emoționant pentru Mihai Gâdea

Directorul Antena 3, Mihai Gâdea, a fost, ieri, audiat la DNA în calitate de martor în dosarul directorului Antena Tv Group, Sorin Alexandrescu. La ieșirea de la audieri, Mihai Gâdea a fost așteptat de colegii de la Antena 3, Adrian Ursu și Mihai Badea.

Însă nu doar cei doi sunt alături de directorul Antena 3. Jurnalista Oana Stancu i-a transmis la finalul zilei de joi un mesaj emoționant colegului ei, Mihai Gâdea. Iată întreaga postare de pe pagina de Facebook a emisiunii "Exces de putere":

"Mihai. Am așteptat să se termine această zi pentru a vă scrie. Iar prima mea postare despre această zi trebuie să fie despre Mihai. Trebuie să fie pentru că omul acesta mi-a oferit încă o zi în viață sentimentul mândriei de a lucra cu el, de a-l cunoaște, de a mă bucura de prietenia lui. Sunt mândră de ceea ce suntem și de ceea ce facem și dacă pentru asta trebuie să înfruntăm rău, sunt gata.

Se spune că la greu se vede stofa unui om. Iar Mihai s-a văzut azi: calm, elegant, înțelegător față de reporterii frenetici, înțelept față de situația în care se afla nu doar el, ci noi toți de la Antena 3. Stiți, eu lui Mihai îi spun când îl tachinez (sau îl alint după caz) "frate de surori" pentru că se vede pe el altruismul unui băiat care a crescut nu singur și răsfățat, ci cu două surori cărora le poartă grija. Acum toți de la Antena 3 suntem frații lui, surorile lui. Mihai nu este un șef, un director. Mihai e o cloșcă care își veghează puii.

L-am privit azi știind că în sufletul lui e și luptă, e și calm, e și grijă. Omul acesta are o fetiță acasă, sunt convinsă că azi tatăl Mihai Gâdea a avut o furtună în el de potolit. Dar ce bine a potolit-o că nu s-a văzut la tv niciun pic!

Apoi l-am văzut pe Adrian. Adi cel calm și plin de umor în situații de criză, Adi care ne învață pe toți să ne ținem cumpătul când suntem supărați, azi ar fi rupt câteva bucăți din mediul înconjurător pentru prietenul lui Mihai. Și l-am iubit și pe el, știind că îi sar stenturile din piept pentru prietenul lui, dar ar fi rămas la locul lor dacă era el, Adi, în rolul lui Mihai.

În ultimii doi ani, am trecut prin momente grele, personale și familiale. Acești doi oameni, Mihai și Adrian, au fost stâlpii mei. Ce să îi mai ceri lui Dumnezeu la greu când îi ai pe ei? Doar sănătate!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel