Oana Stancu, întrebări cheie după arestarea Alinei Bica

Oana Stancu
Oana Stancu

Oana Stancu a vorbit despre cazul Alina Bica și despre justiția din România. Jurnalista Antena 3 a lansat câteva întrebări pornind de la acest dosar în care fosta șefă DIICOT a fost arestată.

VEZI ȘI: Gâdea vrea să dea "Adevărul" în judecată dintr-un motiv HALUCINANT

"Cazul Bica e tocmai proba că justiția NU a fost independentă în România! Am spus și în emisiunea lui Radu Tudor: dacă dna Kovesi dădea curs nu investigațiilor mele (cazul Stelian a fost prezentat în 16 și 23 iunie 2012!), ci măcar sesizării Parchetului de către GUVERNUL ROMÂNIEI în 24 iulie 2012 fix cu speța pe care e reținută Bica acum, câte hoții ar fi fost impiedicate? Câți adevărați moștenitori s-au stins săraci lipiți între timp? Câți bani a împrumutat Boc împovărând România pentru a plăti aceste despăgubiri uriașe mafiei imobiliare? Câți oameni au fost afectați de tăierile de salarii, de mărirea de taxe?

DNA anunța în comunicatul privind reținerea șefei DIICOT că s-a autosesizat cu acest caz pe 15 octombrie 2014!!!! Zic și eu ca Mircea Badea: ce s-o fi întâmplat pe 15 octombrie, acum vreo lună și ceva, cu DNA și dna Kovesi de s-au luminat așa? Tare aș vrea să știu!", întreabă Oana Stancu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel