Oana Stancu, dezvăluire Panama. "Cât de tare doare dezvăluirea cu Panama?"

Oana Stancu a fost atacată de diverși jurnaliști după ce a arătat că numele "Basescu" apare în registrul de firme deţinut de un broker din Panama.

"Cât de tare doare dezvăluirea cu Panama? Cât să pui toată propaganda să o desființeze!!! Ieftină și proastă încercare, dar așa îi învață la "școlile" lor să mizeze pe faptul că mulți oameni citesc doar titlurile. Pe mine mă amuza etichetele din jurul numelui meu precum "celebra" Oana Stancu. Rău îi doare, rău, faptul că acum DNA validează toate anchetele făcute de mine cu ani în urmă! Și pe care ei le-au atacat vehement ca să-și ia salariile!", a scris Oana Stancu pe contul de Facebook.

Ziarista a ţinut să sublinieze că toate dezvăluiri pe care le-a făcut sunt piste de anchetă şi trebuie tratate ca atare. Oana Stancu a afirmat că poate fi vorba despre o simplă coincidenţă de nume, însă acest lucru ar trebui verificat de procurori.

"Dar va explic pentru dumneavoastra mecanismul.

Ce zice propaganda, să vedem: că are firmă și Ursu în Panama. Și îi dau și numele: Marius Adrian Ursu.

1) Deci nu e o societate anonimă. E asumată de cineva cu numele lui cu tot. N-a simțit nevoia să se ascundă.

2) Cât de comun e numele Ursu, cât de comun Basescu?

3) Prezentarea în emisiune a firmei din Panama, avea o logică, era într-un context. Nu m-am trezit să spun "Ia uitați, Băsescu are firmă în Panama!". Nu! Am descoperit că apropiata Elenei Udrea, Narcisa Mirica Georgescu ȘI-A MUTAT FIRMA în Panama ÎN PLIN SCANDAL CU UDREA ȘI COCOS ÎN ROMÂNIA (22 decembrie 2014). 

Fac precizarea ca am cerut contracost datele acestei firme si am primit... 1828 de pagini despre brokerii ei si firmele pe care le am au (ca de aia e SOCIEDAD ANONIMA). Mai departe eu ca jurnalist nu pot merge. Procurorii, da!

Acum, dupa iesirea lui Basescu si tipetele disperate ale propagandei lui, tare cred ca am atins un punct sensibil!", a mai notat realizatoarea emisiunii "Exces de putere".

În noul sezon "Exces de putere", emisiune realizată de Oana Stancu şi Adrian Ursu, a fost dezvăluit că numele Băsescu apare în registrul de firme deţinut de un broker din Panama. Băsescu Investment INC, o societate anonimă.

Tot în Panama, Antena 3 a descoperit şi o firmă deţinută de cea mai bună prietenă a Elenei Udrea, Narcisa Mirică Georgescu, dar şi mai multe firme anonime în care, coincidenţă sau nu, apare şi numele Cocos sau Cocoş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel