Oana Stancu, dezvăluire cutremurătoare despre o sinucidere din regimul Băsescu

Oana Stancu a făcut o dezvăluire cutremurătoare, la Antena 3, despre una dintre cele mai răsunătoare sinucideri din regimul președintelui Traian Băsescu. 

Este vorba despre Florian Anghelescu, cunoscut drept "regele tutunului". Raportul medico-legal, ultima piesă din dosarul morții, a arătat că omul de afaceri a murit prin asfixiere mecanică, în urma unei spânzurări tipice, dar incomplete. Regele tutunului nu a lăsat niciun bilet în urma sa, în casa din Băneasa, însă apropiații spun că nu putea suporta gândul că i-a fost închisă fabrica de țigări. Florian Anghelescu era soțul fostei consiliere prezidențiale a lui Traian Băsescu, Stana Anghelescu, ce a părăsit Administrația Prezidențială, după ce își însoțise soțul la ANAF. Florian Anghelescu era acuzat de un prejudiciu de 650.000 de euro adus statului, după ce procurorii DIICOT au fost găsite sute de mii de pachete de țigări ce aveau timbre false. 

Jurnalistul Mihai Gâdea a anunțat o dezvăluire cutremurătoare a Oanei Stancu despre "regele tutunului".

Ulterior, vorbinde despre cazul Anghelescu, Oana Stancu a amintit că "Traian Băsescu a dat un interviu în prima lună de mandat în care-l amenința pe Anghelescu, în condițiile în care soția lui, o doamnă fără experiență, Stana Anghelescu era consilier de stat. În aceste condiții, Traian Băsescu dă un interviu în care spune că sunt doi prin târg care umblă în numele lui: Dorin Iacob și Florian Anghelescu. După sinuciderea lui Anghelescu, Dorin Iacob a dispărut. A fost cu siguranță aici ceva putred".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel