Oana Stănciulescu lansează o invitație la citit. "Să-l provocăm la duel pe Mark Zuckerberg"

Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, a anunţat că provocarea sa pentru 2015 este să citească o carte nouă la fiecare două săptămâni.

Oana Stănciulescu a spus că s-a alăturat acestei inițiative și i-a îndemnat și pe alții să-i urmeze exemplul și să spună "DA" provocării de a deschide o carte.

"În toamna anului trecut am vrut să încep o campanie despre citit. Din păcate, am tot amânat-o. În ianuarie am văzut o știre despre provocarea din acest an a lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook – 2 cărți pe lună.

În fiecare an, la data de 23 aprilie este sărbătorită Ziua Mondială a Cărții și a Dreptului de Autor, la inițiativa UNESCO. Este, fără îndoială, o ocazie bună să-l provocăm la duel pe Mark Zuckerberg. Un duel al cărților.

Așadar, vă invit și pe voi să ne alăturăm campaniei lui Mark.

Știu mulți prieteni, amici, colegi care citesc zilnic(și care poate o să critice acest demers), dar sunt și alții care nu o fac și poate le deschidem apetitul pentru citit.

Și uite așa suntem toți câștigați – trag nădejde că vom învăța să ne respectăm, să fim politicoși și toleranți unii cu alții, să nu ne mai înjurăm sau să ne aruncăm lături în cap pe rețelele de socializare atunci când nu ne plac opiniile celorlalți, să învățăm să discutăm în contradictoriu. Și am putea continua – să zburăm, să fim liberi", a scris Oana Stănciulescu în editorialul publicat în Expres Magazin. Aici puteți citit editorialul în întregime.

VEZI ȘI: Oana Stănciulescu, interviu despre presa liberă. Viitorul jurnalismului în România - exclusiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel