Oana Roman și Marius Elisei și-au spus ADIO: "O să merg pe drumul meu"

Oana Roman și-a luat fanii prin surprindere, după ce le-a mărturisit că a ales să meargă pe drumul ei și să se separe de soțul ei, Marius Elisei.

Oana Roman și Marius Elisei au decis să meargă pe drumuri separate. Vedeta a fost cea care a făcut anunțul pe rețelele de socializare, acolo unde a explicat ce s-a întâmplat cu adevărat între cei doi. Oana Roman a povestit de ce a încetat să colaboreze cu brand-ul de haine pe care îl promova pe rețelele de socializare și de ce a ales să meargă pe drumul său. Acest proiect era pe numele soțului ei, care a ales să plece de acasă cu tot cu afacerea familiei, în care s-a implicat foarte mult.

„Simt că vă datorez niște explicații. Ca să încerc să păstrez lucrurile într-o notă cât se poate de decentă, vă spun doar că eu nu am avut niciodată o implicare în actele societății care era în spatele acestui proiect. Am mers pe încredere. Am muncit și m-am implicat 100% în acest proiect care a mers foarte bine din prima zi. Este un business care a fost pe profit din prima săptămână…“

Citește mai mult pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel