Oana Pellea - Olguța Vasilescu. Marina Almășan răspunde după ce a fost făcută praf

Marina Almășan a fost făcută praf după ce a îndrăznit să îi bată obrazul Oanei Pellea și să o apere pe Lia Olguța Vasilescu după ce actrița a râs de felul în care ministrul vorbește limba engleză.

Văzând valul de critici, prezentatoarea TV a postat pe un site un interviu pe care, dacă putem spune așa, și l-a luat singură. În rândurile de mai jos, vă vom prezenta câteva răspunsuri pe care Marina Almășan le-a dat.

VEZI ȘI: Episod INCREDIBIL cu Marina Almășan. Povestea care nu ar fi vrut să ajungă în presă

"Am apărat un om pe nedrept izbit de ziduri. Un om pe care nu-l cunosc și care sunt sigură, nu e perfect. În plus, nu mi-am imaginat că doar spunându-ți o părere, îți vor sări atâția în cap! Principiul „cine nu e cu noi, e împotriva noastră" se pare că functionează impecabil în România", a spus Marina Almășan care a adăugat: "Am aflat, din comentariile "prietenoase" ale unora și altora, o groază de lucruri despre mine, pe care nu le știam: că sunt PRAF, că am căpușat TVR-ul 27 de ani, că fac emisiuni jenante, că mustesc de prostie, că mi-am părăsit soțul, că mă complac în relații cu penalii, că sunt o pupincuristă, că PCR n-a murit, că... "dacă tăceai, filozof rămâneai". Cu asta încep să fiu de acord. Dar oare nu de asta l-am împușcat pe tovarășul acela, ca să avem voie să vorbim? Și să nu fim de acord, toată lumea cu toata lumea?...".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel