Urmărește emisiunea live


Episod INCREDIBIL cu Marina Almășan. Povestea care nu ar fi vrut să ajungă în presă

Autoarea Melania Briciu Atanasiu a povestit o întâmplare care nu o pune într-o lumină bună pe Marina Almășan.

"Doresc să vă amintesc un episod din viața dumneavoastră, doamnă Marina Almășan, dacă ați uitat cumva!
S-a întâmplat în vara anului 1996, pe plaja Tineretului din Constanța, capătul sudic. Plecasem deja din țară imediat după mineriada din iunie 1990, dar vacanțele le petreceam în România. Eram cu familia, cei doi copii ai noștri erau cu ceva mai măricei decât fiul dumneavoastră. Ați apărut pe plajă, o trupă mare, dotată cu tot ceea ce este necesar pentru distracția celui mic, Victoraș, incluzând bazinul de înot în miniatură. Nu vă cunoșteam, dar l-am remarcat pe soțul dumneavoastră, pe Victor Socaciu. Caseta cu melodiile sale le ascultam în străinătate, ori de câte ori ni se făcea dor de țară. Ne-am comportat în continuare în cel mai normal mod cu putință, respectându-vă intimitatea acelor momente de vacanță cu familia și prietenii. Tatăl meu a fost cel care mi-a șoptit numele dumneavoastră și că sunteți redactoarea emisiunii de la TVR, „Ceaiul de la ora 5". Nu știu cum poate fi definită această memorie a mea, noroc ori ghinion; eu cred că acest fapt este în mod strict legat de punctul de vedere din care privești lucrurile.

[citeste si]

La doi metri distanță de cearșaful nostru, în imediata apropiere a mării, s-au așezat doi bătrânei, trecuți cu siguranță de optzeci de ani. Și-au întins pe nisip pledul decolorat, s-au dezbrăcat, (țin să precizez că nu aveau costume de baie ultra-moderne, cu sclipici ori alte zorzoane, dar lenjeria lor intimă, se vedea clar că este curată), au așezat între ei o plasă de nylon și au început să mănânce pâine cu brânză și roșii. Mie mi s-a înmuiat inima de dragul lor. Am început să-mi imaginez povestea lor de viață, o viață simplă, ferită de viciul surplusului de orice fel. Doi bătrânei care se bucurau împreună de mare și de soare. Nu mi-a fost dat să mă bucur prea mult de aceste exerciții de imaginatie... o voce stridentă m-a readus la realitate. Era vocea dumneavoastră, când vă adresați de-a dreptul ofensată soțului:

-Vai dragă, dar sunt de-a dreptul respingători, să ne mutăm de aici! Au urmat câteva clipe de tăcere, după care domnul Socaciu, în felul sau hotărât, ardelenesc, v-a retezat-o:

- Marina Almășan, te-ai gândit vreodată cum vei arăta tu la vârsta lor?

Iar eu îmi permit să adaug după atâta timp:

-Marina Almășan, ați încercat vreodată să vă faceți operație estetică și personalității, ori n-ați considerat niciodată că aveți nevoie de așa ceva? Cei care se cred superiori, (văd că vă place să folosiți acest cuvânt), solidari doar cu cei de la vârf și îndreptățiți să dea lecții de moralitate, sunt cei mai egali decât cei egali, nu-i așa? Ultimele zile ne-au dovedit pe deplin acest lucru!", a povestit Melania Briciu Atanasiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel