Oana Pellea: "Nu câinii profită acum. Câinii mor. Oamenii profită"

Oana Pellea
Oana Pellea

Oana Pellea a scris, miercuri, pe pagina de Facebook, după ce CCR a stabilit costituționalitatea legii eutanasiei, că îi este rușine de această decizie. Actrița consideră că persoanele care susțin crima ar trebui să și-o asume. 

Oana Pellea a continuat "Am senzația că trăiesc un coșmar. Cum să învinovățești câinii pentru impotența, incapacitatea sau reaua voință a speciei umane". Actrița  a mai scris că trebuiau găsite soluții pentru a evita "măcelul". Oana Pellea a subliniat că vinovații nu sunt câinii, ci oameni, care i-au abandonat. Ea a adăugat că pedeapsa trebuia îndreptată spre oameni.

"Oamenii profită. Animalele mor. Oamenii profită. Pădurile mor. Oamenii profită. Pământul moare. Până într-o zi când oamenii profită... oamenii mor!", a scris marea actriță.

Oana Pellea a mai precizat: "Câinii nu vor să fie pe străzi. Oamenii nu vor să fie câinii pe străzi. Nu câinii au ieșit de bună voie pe străzi. Oamenii au abandonat câinii din "n" motive. Nu câinii profită acum. Câinii mor. Oamenii profită... și... când câinii erau pe străzi și vor profita și acum când omorârea lor devine o afacere. Cine pierde? Oamenii ce acum apără dreptul unor vietăți ce nu au nicio vină și mai ales câinii ce vor muri! În rest câștigă toată lumea...".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel