Oana Pellea - Ionuț Cristache, replici: Neștiința manipulează și generează fake-news!

Ionuț Cristache
Ionuț Cristache

Oana Pellea a scris că întrebarea de la referendumul pentru redefinirea familiei i se pare ambiguă, motiv pentru care a zis că ”votând DA dați liber mână liberă puterii să modifice orice lege”.

Jurnalistul Ionuț Cristache a avut o replică după ce a citit actrița:

"Eu m-am convins, doamnă nu este nici rău intenționata, nici nu manipulează, nici nu generează fake-news, ci pur și simplu nu știe! Neștiința ei manipulează și generează fake-news, adică nu o face cu intenție! Sau poate... dar totuși, cum să te pretinzi vocea unei mișcări, vocea rațiunii unui popor adormit și tu să nu știi câteva chestiuni de bază! Și că nu le știi e una, dar nici să nu le cauți! Pe google ai mura-n gură, nu tre să fii expert în legislația românească!

Totuși, ai mii de like-uri la o asemenea prostie, ai o responsabilitate... pentru cei care totuși se informează de la doamnă pe pagină, nu e întrebarea PSD-ului, e din legea 3 pe 2000! Adică de pe vremea CDR-ului, cred! Nici nu mai contează! Ideea e că dacă se valideaza referendumul se aprobă legea deja adoptată de Parlament în vederea modificării articolului... Atât și doar atât! Dacă nu se valideaza rămâne totul că acum!Nimic mai mult! Nu se poate mai mult de atât! Ți se face și milă, zău!"

Iată mesajul actriței: 

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel