Oana Pellea, întrebare pentru Iohannis: Nu cred că vă puteți permite

Oana Pellea / Facebook
Oana Pellea / Facebook

Oana Pellea i-a transmis în mediul online lui Klaus Iohannis o serie de întrebări în contextul în care președintele a semnat decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror-şef al DNA.

"Emoția din vocea doamnei Kovesi aș fi vrut-o dublată de prezența domnului Președinte. (...) Domnule Președinte, mi-aș fi dorit să vă văd acolo lângă Dna Kovesi... nu în primul rând... dar întrăun colț de cameră. Dna Kovesi ar merita un astfel de sprijin uman", a scris actrița Oana Pellea pe rețeaua de socializare Facebook.

Funcție pentru Kovesi

"Domnule Iohannis, în ce funcție importantă o numiți pe dna Kovesi? Nu cred că vă puteți permite (ne putem permite) să pierdem o astfel de capacitate, un astfel de om integru. Domnule Președinte, iertare....cred că trebuie să luați o hotărâre repede. Și...domnule Președinte, de ce nu ați anunțat dumneavoastră personal hotărârea luată? Ar fi fost elegant, asumat, bărbătesc. Iertare. Am în continuare încredere în dumneavoastră și cred că ați făcut ce este bine pentru țară.

Un președinte nu poate decât să respecte Constituția Țării în a cărui slujba se află! Că nu trebuia să se ajungă aici...e altă discuție", a mai scris Oana Pellea într-un alt mesaj publicat în mediul online.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel