Oana Pellea, după ce Zsolt Torok a murit: Citiți strigătul lui de revoltă!

Oana Pellea / Facebook
Oana Pellea / Facebook

Actrița Oana Pellea a transmis un mesaj după ce s-a aflat că alpinistul dat dispărut în Munții Făgăraș este celebrul Zsolt Torok. Din păcate, acesta a fost găsit mort. Avea 45 de ani.

„Bunul Dumnezeu să-l odihnească! Citiți strigătul lui de revoltă care este valabil și azi!", a scris Oana Pellea pe contul de Facebook, unde a și distribuit un mesaj publicat pe rețeaua de socializare Zsolt Torok în decembrie 2017.

Iată ce scria acesta: „Dansul morții sau hora morții... Am schimbat fotografia de profil deși semnul de doliu pe steagul României l-aș fi păstrat până când actualii guvernanți nu ar fi dispărut în neant. Semnul de doliu era pentru Rege dar ar putea rămâne de actualitate pentru că ceea ce se întâmplă acum în România este dincolo de pragul meu de suportabilitate.

Se apropie Crăciunul dar nu am nici un motiv de fericire, iar de anul nou nici atât. Sărbătorile sunt frumoase când te poți bucura ori pe mine mă cuprinde o tristețe pe care niciodată nu am simțit până acum.

Totul se duce într-o direcție cumplită iar toată populația țării asistă la acest dezastru politic economic cu gândul la masa de crăciun și cam atât .

Mie nu îmi este poftă de mâncare ,nu mai vreau să aud colinzi nu mai vreau luminițe nu mai vreau falsitate nu mai pot să aud muzică de crăciun în contextul actual.

Azi o mașină era să mă lovească frontal pentru că era teribilist și depășea fără vizibilitate într-o curbă pe linie continuă pe șosea.

Reflexele mele m-au salvat viață însă nici nu știu de ce m-am ferit .

Ce fel de viață va urma după ce tot ce se pregătește acum se va pune în practică.

(...)

Fără lideri vom fi o masă de oameni care vom primi din 4 în 4 ani găleți electorale”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel