Oana Pellea: 30 de ani. De la ce? Revoluție? Revoltă? Lovitură de stat? Nu știm

Oana Pellea / Facebook
Oana Pellea / Facebook

Oana Pellea a transmis un mesaj la 30 de ani de la Revoluție.

„30 de ani. De la ce? Revoluție? Revoltă? Lovitură de stat? Nu știm. Până azi... nu știm ce a fost. Ceea ce știm este că au MURIT oameni nevinovați! Mulți! Împușcați. De către cine? Nu știm? De ce? Nu știm. Din ordinul cui? Nu știm. Cine e vinovat? Nu știm!

Singurul lucru pe care îl știm este că au MURIT oameni. Și mai știm că totul a început la TIMIȘOARA. Și mai știm că Bucureștiul a tăcut zile întregi... zile lungi... zile nesfârșite! Zile rușinoase pentru București.

Au trecut 30 de ani de la moartea unor nevinovați. Au trecut 30 de ani de când s a strigat LIBERTATE și VREM ALEGERI LIBERE și FĂRĂ COMUNISM.

30 de ani.

Dumnezeu să i odihnească pe cei morți!

Dumnezeu să ne ierte că am îngăduit să treacă 30 de ani fără să aflăm adevărul despre 1989.

Fie ca România să-și croiască destinul în libertate, cu demnitate, responsabilitate și mai ales FĂRĂ COMUNISM... sub orice formă ar renaște el”, a scris, luni, actrița Oana Pellea pe contul de Facebook.

Amintim că președintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că la 30 de ani de la Revoluție, nu a fost aflat adevărul despre ceea ce s-a întâmplat în timpul revoltei anticomuniste din 1989. Potrivit șefului statului, o democrație veritabilă este construită pe bazele adevărului și ale dreptății, iar această „restanță majoră a justiției române reprezintă o fantomă care ne va urmări pe toți multă vreme de acum încolo".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel