Oana Lovin, GREVA FOAMEI la primăria condusă de Clotilde. "Voi sta până mă ia salvarea". "Nu vrea individa asta să semneze"

Captură Video Facebook
Captură Video Facebook

Oana Lovin susține că a intrat în greva foamei și că va continua protestul până când Clotilde Armand va semna niște acte privind Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” care riscă să piardă o investiție de milioane.

Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” riscă să piardă o investiție de 75 de milioane de euro după o mișcare făcute de Clotilde Armand. Mai exact, spitalul a fost transferat către Primăria Generală a Capitalei după o decizie luată de Armand. Primarul de la Sectorul 1 a mai vizat alte trei spitale cu o mutare identică. Este vorba despre Spitalul de Urgență, Spitalul de Arși și Spitalul de Oftalmologie. Oana Lovin a intrat în greva foamei și spune că va protesta până când Clotilde va rezolva această problemă.

"Am făcut-o și pe asta, am intrat în greva foamei. Sper să nu mă ia cu leșin, mai ales că avem mai multe proteste. Faptul că pentru spitale s-au lăsat fără finanțare, faptul că Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” riscă să piardă o investiție de 75 de milioane de la Banca Mondială nu interesează pe nimeni. Sunt la primărie și voi  sta în greva foamei până mă ia salvarea. Mai sunt două săptămâni și dacă nu semnează se pierde finanțarea. Singurul spital de arși pentru copii să nu-l avem că nu vrea individa asta să semneze.  Nu trebuie să facă nici un efort, nu trebuie să inventeze apa caldă, mersul pe jos, că nici gunoiul nu e în stare să îl strângă, o semnătură, atâta.", a anunțat Oana Lovin într-o transmisiune live pe pagina sa de Facebook.

Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu” ar urma să beneficieze de această investiție din partea Băncii Mondiale. Banii ar fi destinați pentru construcţia unei noi secţii în cadrul spitalului, destinată copiilor arşi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel