Oana Lasconi, nou mesaj: Nu trebuia să fac declarații când emoția era la maxim. E o lecție destul de dură pentru mine, pe care vă jur că am învățat-o / video

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Oana, fiica Elenei Laconi, regretă modul în care a reacționat, sub impuls emoțional, când a aflat că mama ei a votat la Referendumul pentru Familie.

Oana Lasconi, fiica Elenei Lasconi, a transmis un nou mesaj în care își exprimă regretul pentru modul în care a reacționat, sub impuls emoțional, sâmbătă, când a aflat că mama sa a votat la Referendumul pentru Familie din 2018.

„Este o lecție destul de dură pentru mine. Regret felul în care am făcut declarația de sâmbătă. Nu ar fi trebuit să mă arunc cu capul înainte și să fac declarații când emoția era la maxim. Regret felul și modul în care a făcut-o.

Ar fi trebuit să fiu mai diplomată și este o lecție destul de dură pentru mine, dar o lecție pe care vă jur ca am învățat-o.

Acest scandal mi-a demonstrat un lucru clar, și anume că avem foarte, foarte mult de muncă – homofobia nu înseamnă doar ură sau frică, cum am mai văzut pe internet”, susține Oana Lasconi.

Oana Lasconi a avut o reacție furioasă, sâmbătă, când a aflat că mama sa a votat „Da“ la Referendumul pentru Familie. Fiica primăriței s-a declarat dezgustată de „această discriminare jegoasă“ la care cea care i-a dat viață a fost părtașă.

VEZI ȘI        -        EXCLUSIV  Elena Lasconi, dată de gol de limbajul corpului. Analiza comunicării nonverbale când a spus că a votat „Da“ la Referendumul pentru Familie / video

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Oana (Kandly) (@theonlyoana)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel