Oana Florea (PSD): Premierul Cîțu face pe judecătorul suprem. Când era ministru sau parlamentar tăcea mâlc

Foto: Gov.ro
Foto: Gov.ro

Oana Florea (PSD) face o paralelă între declaraţiile şi acţiunile lui Florin Cîţu de dinainte de a ajunge la guvernare şi ce face şi spune acum din funcţia de premier. 

"Când președintele PNL încălca legea participând la proteste neautorizate, parlamentarul Câțu era împreună cu el. Când premierul Ludovic Orban încălca legile, alături de alți colegi de-ai lui, ministrul Câțu tăcea mâlc. Dar, de când s-a văzut șef la Guvern, liberalul Cîțu face pe judecătorul suprem. Poporul neascultător e 'terorist', parlamentarii care protestează încalcă legea, instituțiile care nu sunt obediente se desființează.

Aceasta este noua doctrină a PNL: aplaudați, aplaudați, aplaudați?", transmite Oana Florea care publică şi o declaraţie făcută, recent, de către premier: 

'Acolo unde nu se respectă legea voi fi intransigent. Nimeni nu este mai presus de lege. Se pare că există şi politicieni care instigă la nerespectarea legii. Aici cred că există o problemă morală, pentru că sunt parlamentari, fac legi pentru România, dar în acelaşi timp nu respectă legislaţia în vigoare.' - Florin Câțu, premier PNL".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel