Oana Dobre Dimofte răspunde atacurilor: Poate să plouă cu tone de mizerii

După ce în ultima perioadă a fost atacată, jurnalista Oana Dobre Dimofte a reacționat.

'Mă mai întreabă oamenii cum de am nervii așa de tari încât să rezist la tonele de mizerii aruncate către mine. În primul rând, nu sunt chiar tone de mizerii. Aș zice că e o cantitate inferioară celei pe care am estimat-o.

În al doilea rând, nu am nervii tari. Chiar am fitilul destul de scurt. Dar am eu o chestie care m-a scos din multe. Aia că nu uit de unde am plecat. Și pentru ce am plecat.

Nu uit pentru ce am ieșit din casă, acum un an. Pentru copilul meu. Am scris-o pe steagul pe care l-am luat cu noi încă de la primele proteste. Promisiunea a început încă de la #colectiv, De fapt, ca să fiu sinceră până la capăt, încă din momentul în care am decis să nasc într-o maternitate privată, pentru că la stat îmi era prea frică de nosocomiale. Și nu aflasem de Hexi Pharma.

[citeste si]

Câtă vreme știu că asta e singura mea miză și că nu există alta mai importantă, poate să plouă cu tone de mizerii. Câtă vreme există o șansă ca fii-mea să poată trăi omenește în România, dacă își va dori asta, poate să plouă cu orice. Nu promit chestii des. Dar ei i-am promis că o să fac tot ce pot. Motiv pentru care este meritul ei că o să rezist și la următoarea șarjă", a fost mesajul Oanei Dobre Dimofte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel