Oana Dobre-Dimofte atrage atenția asupra „dietei Beyonce”

Beyonce-dieta
Beyonce-dieta

O "vedetuță" se fandosește prin tabloide că slabește după sarcină cu aceeași metodă pe care a folosit-o și Beyonce, scrie jurnalista Realitatea TV Oana Dobre-Dimofte pe Facebook. 

Iată și argumentația vedetei citate de Oana Dobre: "O ţin şi vedetele în străinătate. Beyonce a slăbit zece kilograme cu ea. Este bazată pe sucuri de lămâie, cu sirop de arţar, apă şi piper cayenne. Beau 12 pahare pe zi şi nu mănânc nimic cât timp urmez această cură". Pentru 10 zile. „Totusi, cat de tută sa fii?”, concluzionează jurnalista.

Cum este dieta care se presupune că te face să arăți ca Beyonce:

Într-un vas de aproximativ 4 l se adaugă: 3l de apa 1 ceașca suc lămâie 1 ceașca sirop arțar sau melasa 1 linguriță piper cayenne Se agită și se bea 8-12 pahare pe zi. Pentru o eficiență maximă a dietei este recomandat: 1. Să se folosească un ceai laxativ pe bază de plante care să conțină siminichie, din care trebuie să bei în fiecare noapte câte o ceașca; 2. În fiecare dimineață, înainte de a consumă limonadă, trebuie amestecate două lingurițe de sare de mare neiodata cu un litru de apa. Asigură-te că te afli în apropierea unei toalete și că ai aproximativ o oră liberă; 3. Dietă nu trebuie să dureze mai mult de 10 zile și nici să fie repetată în mai puțin de patru săptămâni; 4. Recomandat este că, în timpul dietei, să se mănânce sănătos și echilibrat. Ce să consumi după ce ai terminat de urmat dietă? 1. În prima zi după dietă, nu consumă sucuri de fructe neîndulcite; 2. În cea de-a două zi, poți începe să consumi fructe; 3. În cea de-a treia zi, poți consuma mâncăruri ușoare. Nutriționiștii susțin că siropul de arțar sau melasa nu conține suficiențe substanțe nutritive, iar cei care îl încearcă ar putea ajunge în spital dacă țin dietă mai mult de câteva zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel