Oana Bulai: PNL și USR-PLUS au scos de pe lista de investiții  județul Neamț

Oana Bulai: Niciun proiect din județul Neamț  nu este implementat de actualul Guvern
Oana Bulai: Niciun proiect din județul Neamț nu este implementat de actualul Guvern

"Indiferent de vremuri, fie că partidul din care faci parte este sau nu la putere, omul gospodar rămâne același!", precizează Oana Bulai cu referire  la PNL și USR PLUS.

"Chiar și în perioada în care niciun leuț nu a venit de la guvernul PNL-USR PLUS-UDMR, nu a existat niciun fel de susținere pentru județul Neamț, doar gogoși umflate, președintele Consiliului Județean Neamț Ionel Arsene a continuat să asfalteze și să deruleze cele mai mari proiecte de infrastructură" scrie Oana Bulai pe Facebook.

"Asta înseamnă, în definitiv, să fii om gospodar, să îți pese cu adevărat de nemțeni și să îți dorești să lași ceva în urma ta!

Faptele, nu vorbele, sunt cele care ajută la dezvoltarea județului nostru. Diferența dintre proiectele derulate de Consiliul Județean Neamț și guvernarea de dreapta se vede cu ochiul liber: Consiliul Județean Neamț are în derulare o serie de proiecte majore de infrastructură: Podul de la Luțca, modernizarea infrastructurii rutiere dintre Sagna și Doljești, proiectul de modernizare a drumului județean Bicazu-Ardelean – Tulgheș, dar și multe altele.

De partea cealaltă, de când la guvernare se află PNL și USR-PLUS, județul Neamț a fost scos de pe lista de investiții. Niciun proiect din județul nostru nu este implementat de actualul Guvern. Din contră, tot ce au reușit să facă este să blocheze unele lucrări. Drumul dintre Bicaz și Poiana Teiului este un proiect care stă de aproape 2 ani neterminat, în condițiile în care 90% din lucrare a fost realizată pe vremea guvernării PSD".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel