Oana Bulai, în tabăra "VIITORUL EȘTI TU": "Ce există, există!"...

Oana Bulai, deputat PSD, a deschis ușa pentru o sută de tineri  cu o tabără intitulată "VIITORUL EȘTI TU".

"Ce există, există! Dacă s-a întâmplat, ridici umerii, zâmbești și mergi înainte!

Acestea au fost cuvintele cheie ale activităților de ieri. În fiecare zi, echipa Pașaport pentru Succes le propune celor 100 de tineri din tabăra VIITORUL EȘTI TU exerciții foarte interesante, care îi vor ajuta în dezvoltarea personală. Marți s-a discutat și despre body shaming, o problemă răspândită în rândul tinerilor și care îi poate afecta pe parcursul vieții. Tot în această sesiune am făcut „exercițiul rușinii”.

Cei 100 de tineri au învățat că lucrurile care s-au întâmplat sunt în trecut și e nevoie treacă peste ele. Tocmai modalitățile prin care pot trece peste anumite întâmplări au învățat ei de la traineri.

Cu fiecare activitate tinerii învață lucruri noi!" precizează Oana Bulai.

Tabăra organizată de deputatul PSD de Neamț, Oana Bulai, e o ocazie pentru Partidul Social Democrat să se deschidă spre tineri și să îi transforme în adevărați campioni. 

Proiectul VIITORUL EȘTI TU, demarat de Oana Bulai, reprezintă un program educațional de leadership gândit pentru tineri. Proiectul pilot al programului a debutat la Roman, județul Neamț, în anul 2020, la el participând sute de tineri de peste 14 ani. Managerul proiectului, Oana Bulai, și-a propus să construiască o echipă de campioni, capabili să strălucească, o echipă de prieteni care vor fi viitorii lideri ai acestei țări, potrivit ziarpiatraneamt.ro.

Oana Bulai își continuă proiectul și anul acesta, ridicând ștacheta. Workshop-urile devin o tabără de dezvoltare personală pentru 100 de tineri din Roman cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, care vor beneficia de acest program gratuit. Tabăra se desfășoară  în perioada 20-25 iunie la Hotel Doina din stațiunea Neptun, constând în workshop-uri de: educație financiară, relații și comunicare, încredere în sine, descoperirea vocației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel