Oamenii străzii, ridicați de Poliția locală

Denisa Zamfir / 01 noi 2018 / 15:22 Salveaza PDF Comentarii
Oameni ai străzii
Descriere foto: Oameni ai străzii

Aproximativ 20 de persoane care apelau la mila publică au fost preluate joi de Poliţia Locală Bistriţa, din zona cimitirului municipal, unde acestea cerşeau de la bistriţenii veniţi cu flori şi lumânări la mormintele celor dragi, în ziua cunoscută în Ardeal sub numele de Luminaţie - Ziua morţilor.

Potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Primăriei Bistriţa, Mihai Ruşti, până la ora 14,30 au fost identificate, în cimitirul municipal sau în apropierea acestuia, 19 persoane care apelau la mila publică, acestea fiind conduse la sediul Poliţiei Locale pentru declaraţii, urmând să fie sancţionate cu amendă sau avertisment.

Mai multe echipaje ale Poliţiei Locale au fost mobilizate, în această zi, în preajma cimitirelor din oraş, pentru a asigura ordinea publică.

De Luminaţie, bistriţenii merg cu flori şi candele la mormintele celor dragi şi obişnuiesc să ofere pomeni persoanelor nevoiaşe. Tot în această zi, preoţii merg în cimitire şi săvârşesc scurte slujbe de pomenire pentru cei decedaţi.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23