Urmărește emisiunea live


Oamenii din PSD, sunați de opoziție înaintea moțiunii. Dăncilă: Ce le-a fost promis

Viorica Dăncilă
Viorica Dăncilă

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a vorbit despre încercările eșuate ale opoziției de a convinge membri PSD să susțină moțiunea de cenzură.

Faptul că nimeni nu a trădat, arată de fapt că suntem foarte uniți și că vrem să ducem mai departe ceea ce le-am promis românilor în 2016. Am înțeles că a fost sunat fiecare coleg, că s-a încercat obținerea unui număr de voturi astfel încât moțiunea să treacă și după cum vedeți, colegii au dat dovadă de foarte multă responsabilitate și fiecare a acționat așa cum era normal, susținând Guvernul, a afirmat Viorica Dăncilă, în direct, la România TV.

Referitor la promisiunile făcute de opoziție membrilor PSD pentru susținerea moțiunii de cenzură, prim-ministrul a declarat că nu știe ce le promiteau, dar crede că a fost ceva lipsit de fundament.

Nu știu ce le promiteau. Cred că ce le-a promis a fost lipsit de fundament. Ca să vii cu o promisiune, trebuie să ai și ce oferi și cei cărora i te adresezi să se poată regăsi lângă tine, să facă echipă cu tine. Nu cred că ai mei colegi pot face echipă cu cei care astăzi au avut un comportament care nu le-a făcut cinste. La noi întotdeauna disputele se bazează pe argumente și nu pe limbaj violent. Acest limbaj violent este un atribut al oamenilor slabi. Nu văd ca ai mei colegi să se alăture acestui mod de a se proceda, a spus Viorica Dăncilă, prezentă în emisiunea Andreei Crețulescu, de la România TV.

Vezi și: Ponta merge la Congresul PSD. Există, însă, o condiție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel