Oamenii de la mitingul PSD, umiliți. ”Ca să zici așa ceva... mă scuzați, frizează cretinatatea”

Mai multe persoane participa la mitingul organizat de PSD, pentru prezentarea candidatilor la alegerile europarlamentare 2019, la Craiova.
Mai multe persoane participa la mitingul organizat de PSD, pentru prezentarea candidatilor la alegerile europarlamentare 2019, la Craiova.

Ambrus Béla, jurnalist din spatele platformei DomnulePrimar.ro, a scris câteva rânduri despre mitingul PSD de la Craiova.

Mai mulți politicieni din partidele de opoziție au spus că oamenii care au mers la mitingul PSD au fost plătiți.

”Legat de mitingul de la Craiova nu am zis nimic, pentru ca, practic, ce sa zici? Un partid a facut un miting in debutul unei campanii electorale? Si? Nu e ceva normal? Dar sa zici ca oamenii aia, apartinind unui partid de mase, cu organizatii pina la nivel de comune sau de cartiere "ii obliga" pe oameni sa participe, ma scuzati, frizeaza cretinatatea.

Cum au facut? I-au batut? Le-au pus pusca la timple? E atit de fumata prostia asta! Chiar mai crede cineva ca astfel de gogosi mai tin? In 1990 am aflat ca eram platiti de Ratiu si de Cimpeanu ca sa protestam. Pe dolari. Pina si aia era mai credibila. Acum, USR, unde zic chiar oameni din partid ca totul se tranzictioneaza, vin si vorbesc despre faptul ca PSD ii obliga pe oameni sa participe la un miting? Pe bune?”, a scris Ambrus Béla pe Facebook.

VEZI ȘI: Gușă anunță o turnură neașteptată pentru PNL. Veste proastă: S-a întâmplat după venirea lui Rareș Bogdan



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel