Oameni UCIȘI la o clinică pentru persoane cu handicap. O ANGAJATĂ, arestată. VIDEO

Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay

Scene șocante la o clinică pentru persoane cu handicap. Mai multe persoane au fost ucise.

Patru persoane au fost ucise şi o a cincea a fost grav rănită într-o clinică pentru persoane cu handicap lângă Berlin, în timp ce o angajată a instituţiei a fost arestată, a anunţat poliţia locală în noaptea de miercuri spre joi, informează Agerpres, citând AFP.

"Rănile tuturor victimelor sunt, în urma constatărilor, rezultatul aplicării unei violenţe intense, extreme.", a subliniat poliţia într-un comunicat, fără a fi în măsură să ofere deocamdată alte detalii cu privire la circumstanţele presupuselor omucideri.

Potrivit poliţiei, cele patru persoane decedate au fost găsite în timpul serii în camerele lor din această clinică situată în Potsdam, oraş ce se învecinează cu Berlinul.

Cine este principalul suspect



O angajată de 51 de ani a clinicii, "asupra căreia planează serioase suspiciuni" că ar fi autorul faptelor, a fost arestată, au adăugat anchetatorii, subliniind că motivaţiile presupuselor crime sunt în acest stadiu "necunoscute".

Clinica, numită Thusnelda-von-Saldern-Haus, este specializată în primirea şi îngrijirea de persoane cu handicap fizic sau mental, inclusiv persoane nevăzătoare sau cu autism. În afară de clinica propriu-zisă, situl include clădiri de locuit, şcoli şi ateliere de lucru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel