O viitură puternică a rupt un drum județean în Prahova

Viitura
Viitura

Un drum judeţean care tranzitează localitatea prahoveană Aluniş a fost rupt, joi, de o viitură formată în urma precipitaţiilor abundente, zona fiind sub avertizare Cod portocaliu de ploi.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, o viitură a rupt o porţiune de circa 20 de metri din DJ 214, pe sensul de mers Brebu către Aluniş. Circulaţia se desfăşoară pe drumurile comunale adiacente, zona fiind semnalizată corespunzător.

În zona localităţilor Aluniş şi Bertea a ajuns şi prefectul judeţului Prahova, Mădălina Lupea, împreună cu alţi reprezentanţi ai autorităţilor responsabile.

"DJ 101 T de la Bertea către satul Lutu Roşu este acoperit cu aluviuni şi buşteni, iar accesul se face doar pietonal. La Aluniş, o conductă de apă sub presiune care se afla în malul cursului de apă a fost dezvelită şi în imediata apropiere se află şi un stâlp de electricitate (...). Ambele situaţii sunt monitorizate, iar mâine dimineaţă se va interveni pentru punerea în siguranţă şi deblocarea accesului înspre satul Lutu Roşu", se precizează într-o informare transmisă de Instituţia Prefectului Prahova. 

Vezi și: Cod Roșu de inundații în Timiș și Arad

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel