O victimă încarcerată în urma unui accident cu trei mașini, pe DN 67, în Gorj

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident de circulație produs în județul Gorj. Traficul pe DN 67 a fost afectat. 

Trei autoturisme au fost implicate, joi, într-un accident rutier produs pe DN 67, în zona localității Bălănești, județul Gorj. Din primele informaţii, o persoană e încarcerată, scrie Mediafax. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că traficul rutier este oprit pe DN 67 Târgu Jiu - Râmnicu Vâlcea, în zona localității Bălănești, județul Gorj, după ce a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme.

În urma impactului, o persoană este încarcerată, fiind conștientă. La fața locului intervin echipaje medicale și de la descarcerare.

Trafic oprit și pe DN 66, tot în județul Gorj

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră este întreruptă pe DN 66 Târgu Jiu – Petroșani, în zona localității Iezureni, județul Gorj, unde a avut loc o coliziune între un autocamion și un autoturism.

Evenimentul s-a soldat cu rănirea ușoară a unei persoane (primește îngrijiri medicale). Se efectuează cercetarea la fața locului pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii evenimentului rutier.

Se estimează ca circulația rutieră să fie reluată, în condiții normale, în 30 de minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel