O prezentatoare TV de la Antena 1 s-a împăcat cu soțul ei

După ce au stat despărțiți o bună perioadă de timp, s-au împăcat din nou.

Alina Pușcaș - coprezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” – l-a iertat pe soțul său, Viktor Bieltz. Mai mult decât atât! Cei doi au decis să petreacă împreună de Revelion.

Frumoasa vedetă de la Antena 1 s-a căsătorit cu omul de afaceri în iulie 2013. Câteva luni mai târziu, din cauza certurilor și neînțelegerilor au decis să se despartă. Alina Pușcaș a plecat din căminul conjugal și ș-a mutat cu chirie într-un apartament.

La început, bruneta a încercat să ascundă faptul că are problemele în cuplu, dar, după ce s-a aflat în presă, ea a fost nevoită să spună adevprul şi a povestit motivul deciziei sale. Timpul tot mai puţin, dar şi neglijenţa pe care soţul i le-a reproşat, au dus la destrămarea căminului conjugal.

Alina Pușcaș a decis să îi mai acorde o șansă partenerului ei de viață, iar în preajma Crăciunului s-au împăcat.

„Alina s-a împăcat cu soţul. Sunt din nou un cuplu frumos. Au fost la tatăl ei, în Luduş, la Târgu Mureş, şi au ajuns la o conciliere. Ei se iubesc foarte mult, sunt tineri, frumoşi, aşa că nu aveau de ce să divorţeze. De Revelion, Alina şi Viktor nu vor sta în ţară. Pleacă în străinătate, cred că vor merge în Germania şi vor petrece câteva zile, ca îndrăgostiţii", a spus o prietenă de-a prezentatoarei de la Antena 1 pentru Click.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel