O vedetă Antena 1 răbufnește după tragicul accident din Brașov

Dan Negru, prezentator al multor emisiuni de succes de la Antena 1, reacționează în urma tragicului accident rutier care s-a produs vineri între localitățile Brașov și Făgăraș, soldat cu rănirea a mai multor persoane și decesul a patru dintre pasagerii unui autocar.

 

"In anii mei de Next Star am întâlnit sute de copii care străbat tara in autocare prăpadite ca sa ajungă la concursuri artistice. Efortul lor e uluitor, multora le cunosc poveștile! Copiii din accidentul de azi au plecat din Iasi spre Arad la spre un concurs muzical. Încercând sa străbată o tara lipsită de autostrăzi! Sufletele lor apasă conștiința ălora care au fi putut sa construiască șosele si autostrăzi in toti anii astia. Incepand cu toti președinții de tara! O tara ticsită de cruci pe marginea șoselelor...Nimic nu e mai nefiresc decat sa-ti pierzi copilul! Dumnezeu sa le dea putere celor rămași!", a scris Dan Negru, pe Facebook.

[citeste si]

Un autocar s-a răsturnat vineri, pe DN1 Brașov — Făgăraș, la kilometrul 205+200 de metri, între localitățile Perșani și Vlădeni, iar în urma accidentului au decedat un copil și trei adulți.

Potrivit ultimelor informații, alți 26 de copii aflați în autobuz au fost transportați la spital, una în stare critică și alte două cu fracturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel