O vedetă a postului Kanal D, liberă de contract. Vezi cine este

O vedetă îndrăgită de la Kanal D  a renunțat la colaborarea cu televiziunea, de comun acord cu oficialii postului.

Potrivit WowBiz.ro, Andreea Mantea se desparte de postul Kanal D, unde prezenta emisiunea WowBiz, alături de Mădălin Ionescu.

"Kanal D ii multumeste Andreei Mantea pentru implicarea de pana acum in proiectele statiei si ii doreste succes in continuare. In curand vom reveni cu detalii despre noul sezon al emisiunii "WOWBiz", precizează sursa citată.

Andreea Mantea a prezentat, timp de mai mulți ani, diverse emisiuni la postul Kanal D, însă, acum, vedeta a decis că trebuie să ia o decizie în privința viitorului ei, precizând că rămâne de văzut dacă ceea ce a hotărât a fost bine sau nu.

"Uneori, in viata, avem parte de momente in care trebuie sa luam decizii foarte grele. Daca acestea sunt bune sau nu, nu vom sti de la bun inceput. Trebuie sa asteptam si traim consecintele. Astazi, am hotarat de comun acord cu cei de la Kanal D sa incetam colaborarea. Le multumesc din tot sufletul, pentru ca prin ei, am fost alaturi de voi si voi de mine", a scris cu mai puțin de o oră în urmă Andreea Mantea pe pagina sa de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel