O vârstnică a fost agresată de un angajat al unei societăți de telefonie mobilă

O vârstnică a fost agresată de un angajat al unei societăți de telefonie mobilă  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
O vârstnică a fost agresată de un angajat al unei societăți de telefonie mobilă / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

O femeie de 70 de ani a fost agresată de un angajat al unei societăți de telefonie mobilă. Femeia a vrut să facă o sesizare, dar s-a ales cu îmbrânceli și jigniri.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Tulcea, militarii au fost solicitați joi, 11 martie, prin intermediul Serviciului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de un bărbat care a reclamat că mama lui a fost agresată de un angajat al unei societăți de telefonie mobilă.

Ajunși la fața locului, jandarmii au identificat o femeie în vârstă de 70 de ani, care le-a declarat că s-a prezentat la sediul societății de telefonie mobilă pentru a depune o sesizare. Ea a prezentat sesizarea unei angajate, așteptând numărul de înregistrare, însă, între timp, și-a făcut apariția un alt angajat al societății care a început să țipe la ea, susținând că nu poate să îi înregistreze sesizarea, „pentru că așa vrea el”. Femeia a mai povestit că a insistat să primească numărul de înregistrare al sesizării, motiv pentru care bărbatul a început să îi adreseze expresii jignitoare, fiind îmbrâncită până la ușa de acces în societate, moment în care acesteia i-a căzut jos geanta pe care o avea asupra sa. Cum a continuat să insiste cu privire la primirea unui număr de înregistrare, bărbatul i-a înmânat copia sesizării și un număr de înregistrare, însă ea a declarat că a primit un număr de înregistrare fictiv, fără o dată de înregistrare, precizând că originalul sesizării a fost aruncat la coșul de gunoi.

Victima s-a lovit cu capul de ușă

Femeia a revenit în sediul societății cu solicitarea de a primi un număr de înregistrare și o dată de înregistrare, moment în care angajatul societății de telefonie mobilă a îmbrâncit-o, victima lovindu-se cu capul de ușa de acces în societate.

„Fiind întrebat de cele întâmplate, bărbatul reclamat a declarat că femeia s-a prezentat cu o sesizare la sediul societății, însă în momentul în care i s-a comunicat faptul că cererea nu îi poate fi înregistrată, aceasta a insistat, motiv pentru care el a luat-o de mână și a condus-o afară, pentru a nu deranja clienții prezenți în acel moment în sediul societății”, au precizat reprezentanții IJJ Tulcea.

Jandarmii au întocmit pe numele bărbatului actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, aducând la cunoștința persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii penale prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de trei luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârșirea faptei, precizează TLNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel