O ursoaică și puiul ei au dat iama în mai multe gospodării din Azuga / VIDEO

O ursoaică a dat iama în mai multe gospodării din Azuga   /   Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
O ursoaică a dat iama în mai multe gospodării din Azuga / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

O ursoaică care a mai coborât în stațiune acum câteva zile, a reușit acum să dea iama în mai multe gospodării din Azuga.

O ursoaică cu pui a intrat, miercuri seară, în mai multe gospodării din staţiunea prahoveană Azuga, autorităţile iniţiind demersurile pentru relocarea animalelor. Potrivit datelor comunicate, joi, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, un echipaj a fost direcţionat pe Strada Parcului din Azuga unde a fost semnalată prezenţa unei ursoaice cu un pui.

Jandarmii au îndepărtat persoanele care se aflau în apropiere şi au înştiinţat cetăţenii cu privire la potenţialul pericol, folosind totodată semnale acustice şi luminoase pentru îndepărtarea animalelor sălbatice spre zona forestieră.

"De această dată urşii au reuşit să intre în mai multe gospodării, însă fără a produce victime sau pagube însemnate, jandarmii reuşind sa-i îndepărteze spre zona împădurită", precizează sursa citată.

Reprezentanţii Ocolului Silvic Azuga aflaţi la faţa locului au confirmat faptul că este vorba despre aceiaşi urşi a căror prezenţă a fost semnalată zilele trecute în localitate, la acel moment ursoaica fiind filmată rupând scânduri din gardul unei gospodării în care încerca să intre. Autorităţile fac demersuri pentru relocarea animalelor, precizează IJJ, potrivit Agerpres.

VEZI ȘI Ursul plimbăreț din Predeal a început să îi terorizeze pe localnicii din zona în care a fost relocat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel